Bläddra
Sökresultat för Anders Vendel... Rensa filter?

av:Per-Olof Hegg, Jan Hedh, Anders Vendel

Kategorier: Industriell kemi och kemiteknik Industriell kemi och tillverkningsteknik Livsmedelsteknik Teknik, ingenjörsvetenskap etc.
Den första ”Den tekniske kocken” beskriver molekylär gastronomi med utgångspunkt från olika livsmedelsstrukturer, medan ”Den tekniske kocken 2” tar sin utgångspunkt i mera kemi och introducerar molekylbegreppet. Tillsammans ger de båda böckerna en komplett beskrivning av de tekniska, kemiska, historiska och biologiska…
Köp här

Isbn: 9789172235892

Utgivningsår:20141007

Utgivare: Jure Förlag

Mediatyp: BB

av:Per-Olof Hegg, Jan Hedh, Anders Vendel, Martin Hansen, Thomas Drejing, Stefan Holmström, Kalle Bengtsson, Titti Qvarnström

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck
Innehåll: Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt. Anders Vendel – ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur. Vakuumbehandling eller ”infusion” ger…
Köp här

Isbn: 9789172237216

Utgivningsår:20180615

Utgivare: Jure Förlag

Mediatyp: BB